Кулинарен тиймбилдинг

« Назад
Кулинарният тиймбилдинг

Всичко на масата!
Шеговито или не, трапезата ни събира. Бихте ли излезли от ежедневието в офиса . Как бихте се чувствали в нестандартната ситуация на кухня, в която готвите заедно с колегите си, съревновавате се с нож и вилица в ръка, после подреждате и пак заедно хапвате творенията си?

Кулинарията е изкуство и средство за сплотяване.
Под ръководството на шефския екип на ресторант „Лавендeр” в комплекс „Русковец”, Добринище се осъществява интересна кулинарна програма. В нея могат да се включат до 50 човека. Участниците се разделят на отбори с до 10 човека. Предварително се коментира желаното меню за осъществяване на тиймбилдинга.

След кратък инструктаж за правилата в нашата кухня лично от главния готвач, всички получават престилки.
Разпределят се ролите в отборите, в съответствие с принципите в организацията на работата в един ресторант- кои ще се занимават със студената кухня, кои ще приготвят предястията, основните блюда и десертите. Отборът трябва да бъде като малък оркестър, в който всеки си знае инструмента на който свири най-добре.
Главният готвач представя регламента на кулинарното състезание и критериите за оценка, менюто, неговата концепция, необходимите продукти и как се приготвят ястията.

Участниците заемат своите позиции в кухнята, съобразно поетите задължения.
След приготвянето на блюдата, всичко се сервира на масата и комисия коментира и оценява презентацията на отборите.
Финалът е дружно и щастливо хапване от собственоръчно приготвената храна.

Организирането на кулинарен тиймбилдинг е в периода преди обяд
Цената на човек за участие зависи от концепцията на избраното меню и може да варира в диапазона от 35 до 45лв.
Събитието е изключително емоционално и зареждащо, стимулиращо артистичността на участниците. То може да бъде огледало на взаимоотношенията в екипа и да съдейства за неговото сплотяване.

За допълнителна информация и организиране на кулинарен тиймблидинг, изпратете запитване на e-mail: sales@ruskovets.com или се обадете на телефон: 0889 12 90 90.

С уважение:

Лариса Куделская- маркетинг мениджър
Комплекс „Русковец”, гр. Добринище